Hlavní obsah

Na třináctiletém otci z Anglie se televize snaží trhnout milióny

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Kauza třináctiletého otce Alfieho Pattena hýbe nejen Velkou Británií, ale i celou Evropou. Výsledky testů DNA, které si nechal udělat kvůli sporu o otcovství, by se tak nakonec možná mohly vysílat v přímém přenosu v televizi. Podle nepotvrzených informací mají o něco takového zájem hned dva kanály, které nabízí v přepočtu něco mezi 1,6 až 2,5 miliónu korun.

Foto: Profimedia.cz

Mladý pár poskytl rozhovor bulvárnímu deníku The Sun.

Článek

Alfie Patten se pravděpodobně stal otcem ve 13 letech, ale oficiálně to potvrzené to zatím nemá. A právě na tuto informaci čeká celá Anglie. Není tak divu, že televizní kanály cítí potenciál a trochu bizarně chtějí, aby Alfie otevřel obálku se stěžejní informací v přímém přenosu právě na jejich stanici.

Alfie souhlasil s tím, že testem otcovství projde poté, co další dva chlapci, Richard Goodsell (15) a Tyler Barker (14) tvrdili, že měli s jeho přítelkyní Chantelle Steadmanovou (15) sexuální styk a že je tak možné, že je dítě jejich. Matka dítěte Chantelle si stojí za tím, že další dva chlapci lžou a že jediným možným otcem je právě Alfie.

Malá Maisie Roxanne se narodila v Eastbourne v hrabství Sussex minulý týden.

Alfiemu bylo v době početí 12 let. Jeho otec Dennis Patten (45) rozhodne, zda rodina přijme některou z televizních nabídek. Informoval o tom deník Daily Star.

Reklama

Související témata:

Související články

Třináctiletý britský školák se stal otcem

Ve Velké Británii se stal otcem teprve třináctiletý školák. Alfie Patten, který podle vzrůstu vypadá ještě mladší, před novináři prohlásil, že bude své dceři...

Výběr článků

Načítám