Hlavní obsah

Americké policii unikla fotografie zmlácené zpěvačky Rihanny

Novinky, jky
LOS ANGELES

Zpravodajský server TMZ zaměřený na zajímavosti ze světa celebrit získal opravdu velmi zajímavý úlovek. Dostal se k policejní fotografii zmlácené Rihanny (21), která má v obličeji jasně patrné stopy násilí. Policie nyní šetří, jak mohla fotografie do tisku uniknout.

Článek

Zpěvačka má patrné známky po krvácení okolo úst, modřiny na několika místech a otok okolo očí. Zranění jsou podle všech informací následkem domácího násilí, kterého se na ní zřejmě dopustil její přítel Chris Brown (19). 

Americká policie nyní řeší únik fotografie snad více, než samotný případ domácího násilí. "Fotografie vypadá jako jedna z těch, které byly pořízené během vyšetřování jednoho případu domácího násilí. Policie v Los Angeles bere seriózně povinnost udržovat materiály o obětech domácího násilí v tajnosti, a tak okamžitě spouštíme interní vyšetřování, které ponese personální následky," uvedla tamější mluvčí.

:. Rihanna před a po útoku. Foto: Defjam.com/TMZ.com

Chris Brown, vlastník několika platinových desek, zaútočil na Rihannu 8. února v Los Angeles po rozehřívacím večírku, který předcházel večeru Grammy. Krátce poté byl zatčen a hrozí mu až několikaletý pobyt ve vězení. Po svém propuštění v neděli vydal prohlášení, ve které mimo jiné stojí: "Slova nemohou vyjádřit mou lítost nad tím, co se stalo." Rihannu však v textu konkrétně nejmenoval.

Podle policie Brown a nejmenovaná žena měli tvrdou rozepři v autě. Když na místo dorazila policie, tak měla žena viditelná zranění a Brown již na místě nebyl. Zatčen byl zhruba 18 hodin poté, co dvojice večírek opustila. Fotografii zmlácené Rihanny najdete ve větším rozlišení na stránkách magazínu TMZ.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám