Hlavní obsah

Muž si koupil rakev, skočil do ní a pokusil se zabít

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PODGORICA

Jen zřídkakdy může pokus o sebevraždu vyznít tak tragikomicky jako v případě Mila Bogisiće z Černé Hory. Ten si u majitele pohřební agentury koupil rakev, posléze si začal sám psát parte a než mu v tom někdo stihl zabránit, skočil do rakve, lehl si a pokusil se prostřelit hlavu. Pokus o sebevraždu byl nakonec neúspěšný a pohřební agentura mu dokonce nabídla vrácení peněz za rakev.

Článek

Bizarní pokus o sebevraždu nevyšel, tak většinou informují světová média o smutném případu z Černé hory. Personál pohřební agentury vůbec netušil, co se děje, když je zákazník po koupi rakve požádal, aby chvíli počkali a jal se něco psát. Když pak odložil pero, skočil do rakve, vyndal pistoli a vystřelil, zaměstnanci byli v šoku.

Muž měl ovšem štěstí v neštěstí. Podle policie kulka totiž prošla přímo jeho bradou a vyšla ven už nosem a minula mozek. 

"Měl nějaké rodinné problémy a byl úplně zničený, že se mu celé to trápení nyní nepovedlo ukončit," uvedl tamější mluvčí. 

Pohřební služba Palma Funerals, u které si muž rakev koupil, mu navíc nabídla vrácení peněz za rakev, což prý bral muž jako urážku a ponechal si ji.

Reklama

Výběr článků

Načítám