Hlavní obsah

Take That si utahuje z Robbieho lásky k UFO

Skupina Take That měla u fanoušků úspěch. Na předávání cen The Brits vystoupila ve stylu filmu Den nezávislosti. Čtveřice Take That se snesla na jeviště na jakémsi létajícím talíři provázeném paprskem zeleného světla - a bylo docela jasné, že si dělají legraci z bývalého člena bandu Robbieho Williamse, který je mimozemšťany úplně posedlý.

Článek

Byli oblečeni v černých oblecích a všichni měli brýle, trochu ve stylu Mužů v černém. Jejich podání hitu Greatest Day fanoušky nadchlo. I přes kancelářský image bylo vidět, že jejich frontmanovi Garymu Barlowovi velmi prospěl nedávný horolezecký trénink. Gary se totiž zúčastnil výstupu na Kilimandžáro pro charitu Comic Relief.

Členy Take That ještě pořád mrzí, že se k nim Robbie Williams nechce vrátit. "Je mi ho docela líto a rád bych mu nějak pomohl. Stejně ale i po těch deseti letech je jedním z nás. Chtěl by být jedním z nás a je mi ho líto. Myslím, že by se mu v životě mohlo dařit o dost líp," řekl Barlow.

"Všechny ty věci o UFO? Tisk se tomu směje, ale to je celý Robbie," dodal. Ohledně mnohokrát ohlašovaného a rušeného návratu Robbieho Williamse k bandu Barlow prohlásil: "Že by přiletěl na UFO a vystoupil s velkým plnovousem? To se asi jen tak nestane."

Reklama

Související témata:

Související články

Tanečník rozmáčkl Libušku Vojtkovou

Na neobratnost kolegy doplatila tanečnice Libuška Vojtková (28) při zkoušce muzikálu Mona Lisa. Jedna z náročných "zvedaček" jí vynesla nepříjemné zranění -...

Výběr článků

Načítám