Hlavní obsah

Jennifer Anistonová se nedokáže vzdát vzkazů od Brada Pitta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Jennifer Anistonová (40) přiznala v rozhovoru pro magazín Marie Claire, že si celá léta od rozvodu schovává zamilované vzkazy od svého exmanžela Brada Pitta (46), které jí v milostném poblouznění zanechal na telefonním záznamníku. Když ji přepadne slabá chvilka, prý si při jejich přehrávání dokáže vybavit každičký okamžik jejich láskyplného vztahu.

Článek

Ten jí přervala až její sokyně Angelina Jolieová (33), když jí během natáčení filmu Pán a paní Smithovi manžela odloudila.

Ten jí přervala až její sokyně Angelina Jolieová (33), když jí během natáčení filmu Pán a paní Smithovi manžela odloudila.

"Možná to někomu může připadat trošku divné, že se nedokážu vzdát hlasových záznamů svého bývalého manžela. Pro mě jsou to však krásné vzpomínky na dávnou lásku, kterou si můžu kdykoliv připomenout," nechala se slyšet Jennifer s tím, že je to stejné, jako když si jiní schovávají třeba milostné dopisy.

"Někdo má doma dopisy od své bývalé lásky a já mám řadu kazet ze záznamníku, které mi připomínají, že jsem prožila sice krátké, zato krásné manželství," uzavřela Anistonová, která v současné době chodí s hudebníkem Johnem Mayerem.

Angelina Jolie s Bradem Pittem a dětmi.foto: Profimedia

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám