Hlavní obsah

Lucie Vondráčková oslavila desku roku dlouhými vlasy

Zpěvačce Lucii Vondráčkové se poslední dobou velmi daří. Sbírá ocenění, kde se dá. Po druhém místu mezi zpěvačkami v anketě Český slavík získala i cenu za nejprodávanější desku roku mezi ženami. Na jevišti všechny přítomné překvapila dlouhými vlasy. Ty jí však vydržely pouze během představení, na závěrečné party už se ukázala opět v krátkých.

Článek

"Miluji takovou tu zpětnou záležitost, kdy máte dlouhé vlasy a necháte se ostříhat. Není nic víc osvobozujícího než tenhle moment, takže jsem si ho dneska zase chtěla po dlouhé době dopřát," svěřila se zpěvačka, která s účesy velmi ráda experimentuje a šla by klidně i dohola.

Experimentátorka

"Už jsem tak jednou skoro byla, takže by to asi nebyl žádný div. Ale myslím, že víc než na vlasech záleží na tom, co člověk říká a komu to říká," tvrdí Lucka, která si vychutnávala úspěch své desky Fénix. Jak sama tvrdí, první místo ale není jen její zásluha.

"Velké poděkování patří určitě mým fanouškům a lidem, kteří si tu desku našli. A také lidem, kteří na ní pracovali, protože odvedli skvělou práci a měli se mnou trpělivost. Já jsem někdy taková hodně nekompromisní v tom, co bych si od desky a od písniček přála, ale nakonec jsme to všechno zvládli," říká s potěšením Vondráčková, která zkraje března oslaví své devětadvacáté narozeniny.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám