Hlavní obsah

Američanka rozbíjí melouny obřími ňadry

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HARRISBURG

Američance Susan Sykesové neřekne nikdo jinak než Busty – což by se dalo volně přeložit jako Prsatka. Na hrudníku má tato vyvinutá dáma desetikilogramová ňadra, s nimiž dokáže více než upoutat pohledy už zdálky. Jen málokterý muž by se asi chtěl ocitnout mezi obřími mateřskými vnadami, Busty s nimi totiž dokáže rozdrtit i obří vodní meloun.

Foto: Profimedia.cz

Susan Sykesová drtí melouny.

Článek

Sedmačtyřicetiletá Susan pracovala šestadvacet let jako striptérka, ale teprve díky internetu a neskutečným výkonům s poprsím se stala senzací. Milióny uživatelů na síti přicházejí na její stránku, aby se povedenými kousky pobavily.

„Já si velmi považuji své výjimečné schopnosti. Byly vždycky základním kamenem mé kariéry a poskytly mi spoustu skvělých okamžiků a zábavy. Pornografický průmysl se po roce 1990 stal velmi konkurenčním a zaplavily ho hromady dívek s obřími prsy, každá tvrdila, že má ty největší. Vždycky jsem při svém vystupování používala komediální prvky a snažila se o kabaretní styl, který zatím nikdo přede mnou nedělal,“ popisuje Busty kariéru profesionální striptérky pro list Daily Star.

„Drtila jsem ňadry před zákazníky polystyrenové kelímky. Jednu noc mi nějaký bystrý zákazník podstrčil plechovku od piva a já si řekla, že to zkusím. Když jsem to prso pustila, k mému překvapení byla plechovka hned placatá. Diváci to milovali a ihned jsem to zařadila do vystupování,“ vzpomíná Busty.

Jenže vystupování je pořád potřeba aktualizovat a vymýšlet stále něco nového. Takže jednoho dne přišly na řadu i vodní melouny, které se pod váhou jejích vnad rozdrtí na kousíčky. Busty tvrdí, že si nechala ňadra zvětšit už v osmdesátých letech a dosud je nepotřebovala spravit.

„Jednou mi zemřel při vystoupení zákazník, když jsem sundala top, prostě umřel,“ vzpomíná na nejděsivější zážitek striptérka. Jinak prý ale její vnady přinášejí lidem spíš radost: „Mám tisíce fanoušků, kteří dokážou ocenit humor, který do jejich života přináším.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám