Hlavní obsah

Ilona Csáková: Můj otec byl diktátor

PRAHA

Zpěvačka Ilona Csáková (38) prozradila, že její otec zastával tvrdou výchovu. Od všech vyžadoval kázeň, především pak od dětí. "Táta byl diktátor a zastával názor, že rodičovská výchova nesmí postrádat autoritu. Každopádně děkuji své krásné a čisté mamince, která tuhle jeho výchovu vždycky tak hezky rozmělnila. Díky ní nemám žádné trauma z dětství," svěřila se Csáková.

Článek

Na vlastní nohy se chebská rodačka postavila brzy. V patnácti odešla na internát a již o rok později jezdívala koncertovat s kapelou Laura a její tygři. Odchod z domova ji rychle naučil samostatnosti, v mnoha ohledech samostatná být dokáže, ale sama žít nemůže. Musí mít chlapa, protože se neobejde bez pocitu zázemí.

Za necelé dva roky bude Csákové čtyřicet, a tak je nejvyšší čas popřemýšlet o miminku. Mateřství si prý rozhodně ujít nenechá. Před časem se svým blízkým svěřila, že si to zatím vynahrazuje na partnerovi. Občas mívá období, kdy ho hodně rozmazluje.

"My ženy máme pečovatelské sklony. Vzhledem k tomu, že zatím nemám rodinu, mateřské pudy si na partnerovi kompenzuji," připouští Csáková.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám