Hlavní obsah

Alžbeta "Bugyna" Stanková: "I v pekle mi byla zima"

PRAHA

V nové pohádce Peklo s princeznou si nevěstu samotného Lucifera Muribanu zahrála slovenská herečka Alžbeta Stanková (29), známá jako Bugyna z filmu Rebelové. Přestože na natáčení vzpomíná jen v tom nejlepším, zároveň přiznává, že nebylo tak úplně jednoduché.

Článek

"Bylo to trochu náročné, natáčeli jsme v lokacích, které byly poměrně studené. V pekle byla zima, ve mlýně rovněž, takže jsem si suchý, hezký, teplý zámek jako ostatní moc neužila," postěžovala si herečka, která si jinak natáčení nemohla vynachválit. "Na ostatní věci vzpomínám jen v dobrém. Tohle byla pro mě první filmová pohádka, takže jenom fakt, že jsem se toho mohla zúčastnit, je úžasný," řekla Alžběta.

Přestože si při natáčení postěžovala na chlad, zima jako taková jí prý nevadí. Ráda totiž lyžuje. "Miluji lyžování a na hory jezdím velmi ráda, zejména, když je nasněženo, nepracuji a můžu lyžovat," tvrdí se smíchem.

Na rozdíl od jiných slovenských hereček se Betka, jak ji familiérně přezdívají přátelé, v České republice moc neprosadila. Kromě pohádky Peklo s princeznou se u nás objevila pouze v Renčově filmu Rebelové.

"Dělala jsem tu jen samé televizní věci. Diváci mě mohli vidět například v seriálu Rodinná pouta, teď připravujeme pro Českou televizi další seriál, který se bude vysílat na podzim. Jinak pracuji spíše na Slovensku. Čeká mě tam teď natáčení detektivky. Ale zatím nemohu nic prozradit, protože všechno je teprve v přípravné fázi. Každopádně mám toho teď docela dost," tvrdí Stanková.

Reklama

Výběr článků

Načítám