Hlavní obsah

Leoně Černé se splnil sen, zazpívala si s Angelem Kellym

PRAHA

Zpěvačce Leoně Černé (27) se splnil dětský sen. Stala se hostem člena kdysi slavné hudební formace Kelly Family, zpěváka Angela Kellyho, se kterým si zazpívala hned dvě písně na jeho pražském koncertě v Divadle U Hasičů. Angelo Kelly si získal srdce mnoha dívek po celém světě, když jako nejmladší člen rodinné hudební skupiny Kelly Family s doslova andělskou tváří zpíval její nejslavnější hit An Angel.

Článek

"Byla jsem tehdy na několika jejich koncertech. Doslova jsem na nich ujížděla," vzpomíná Leona Černá. Neváhala ani vteřinu, když od Angela dostala nabídku vystoupit jako host na lednovém pražském koncertu tohoto dnes již dávno dospělého rockera.

Spolu s Angelem zazpívala Leona hned dvě písně z jeho repertoáru a to Stay Like a Child a Break The Walls. "Angelo je velký profesionál. A jak by také nebyl, když se hudbě věnuje od útlého dětství a spolu s rodinou koncertoval po celé planetě. Zazpívat si s ním na jeho koncertu byl opravdový zážitek a také splněný dívčí sen," dodala Leona Černá.

:. Leona Černáfoto: Korzo

Nyní ji můžeme vidět mimo jiné také v nově nastudovaném muzikálu Řek Zorba, který uvádí plzeňské Komorní divadlo. Angelo Kelly se narodil roku 1981 ve Španělsku jako Angelo Gabriele Kelly.

Jeho otec Daniel Jerome Kelly byl profesorem matematiky. Matka Angela, Barbara Ann Suokko byla napůl Rakušanka a napůl Finka. Zemřela bohužel necelých deset měsíců po jeho narození na rakovinu. Angelo má 11 sourozenců, po smrti matky ho vychovávala starší sestra Kathy.

Společně se svými sourozenci se stali slavnými Kelly Family. V devadesátých letech byli jednou z nejúspěšnějších světových pop-music skupin.

Reklama

Výběr článků

Načítám