Hlavní obsah

Opilý pilot vrtulníku málem vrazil do policejní helikoptéry

Novinky, CNN, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Helikoptéra převážející rockera Tommyho Lee byla v neděli policií v donucena přistát na letišti Van Nuys Airport v Los Angeles. Jeho helikoptéra totiž proletěla nebezpečně blízko vrtulníku policejní hlídky. Policisté následně zjistili, že pilot byl evidentně opilý.

Článek

Incident se odehrál kolem 10:45 dopoledne, informovala policie. Ani brzká hodina však nezabránila pilotovi, aby byl namol. Po přistání se policistům sám přiznal, že před letem nějaký alkohol požil. Ti ho vzali na stanici, ale ještě odpoledne ho opět propustili.

Vzhledem k tomu, že pilot nespáchal žádný zločin a nezpůsobil nehodu, byl po odebrání vzorků pro laboratoř propuštěn. "Pilot letěl velmi poměrně nevyrovnaně a a přiblížil se velmi blízko k jedné z našich helikoptér," řekla mluvčí policejního oddělení Los Angeles Karen Smithová.

"Kontrolní věž si všimla podivného letu pilota také. Lee, který byl ve vrtulníku jen jako pasažér, vyšetřován nebyl, s nastalou situací neměl co do činění," dodala Smithová.

Tommy Lee, známý svými drogovými dobrodružstvími, se proslavil nejen jako bubeník americké metalové kapely Mötley Crüe, ale hlavně jako manžel herečky Pamely Andersonové.

Reklama

Výběr článků

Načítám