Hlavní obsah

Mladý pár bydlí ve výloze pětihvězdičkového hotelu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Partneři Duncan Malcolm a Katherine Lewis z Londýna získali unikátní možnost ubytovat se v newyorském pětihvězdičkovém hotelu Roger Smith na Manhattanu zdarma. Jediné, co museli strpět, byli kolemjdoucí voyeuři. Ti totiž do pokoje partnerů v přízemí koukají přes sklo. Závěsy obřích oken musejí být roztaženy od půl páté do půl osmé po poledni.

Článek

Soukromí má dvojice samozřejmě na toaletě, ale jinak kolemjdoucí mohou sledovat, jak londýnská dvojice žije a co provádí. Během „výstavy“ svého soukromí musí být oba přítomni v hotelu, k čemuž se zavázali smluvně.

Každodenní reality show

Duncan a Katherine byli podle vedení hotelu vybráni proto, že jsou mladí, příjemní a atraktivní.

Duncan a Katherine byli podle vedení hotelu vybráni proto, že jsou mladí, příjemní a atraktivní.

„Chtěli jsme, aby to lidé považovali za živoucí reality show. Můžete tak mladé lidi sledovat při odpočinku, jídle, hádkách, vidíte je při tom nejlepším i při tom nejhorším v době, kdy navštíví New York. Můžete sledovat každý jejich pohyb bez obav, že vás někdo zatkne za šmírování,“ tvrdí Matt Semler, šéf reklamní společnosti Real Live Billboards.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám