Hlavní obsah

Salmu Hayek přistihli, jak se líbá s Colinem Farrellem

LOS ANGELES

Žhavou hollywoodskou herečku Salmu Hayek (42) nachytali po udílení prestižních Zlatých glóbů při vášnivé chvilce s irským hercem Colinem Farrellem (32). Salma s ním měla již v minulosti románek. V loni se herečka rozešla s životním partnerem a otcem dcery Valentiny, francouzským miliardářem Francois-Henrim Pinaultem.

Článek

Podle informovaných zdrojů se uhrančivá kráska  mexického původu zamilovala do svého o deset let mladšího kolegy již během natáčení snímku Ask the Dust (Zeptej se prachu) v roce 2004. Tehdy však jejich vztah neměl žádnou naději na úspěch, protože Colin vězel až po uši v drogách a alkoholu.

"Už tehdy to mezi nimi nebezpečně jiskřilo, ale Salma správně vycítila, že to není ten správný muž pro ni, který by jí poskytl bezpečí a oporu," prozradil zdroj z okolí hereckého páru magazínu National Enquirer. Colin teď prý abstinuje, a tak má jejich vztah mnohem větší šanci.

:. Colin Farrell foto: Reuters/Danny Moloshok

 "V letošním roce byli již několikrát viděni, jak si spolu vyšli na romantickou večeři. A na večírku po předávání Glóbů se již vůbec neskrývali, protože je řada lidí nachytala, jak se vášnivě líbají a objímají," tvrdí zdroj.

Reklama

Související témata:

Související články

Salma Hayeková zrušila zásnuby s miliardářem

Ještě před několika dny její přátelé básnili o tom, jak pohádkovou svatbu Salma Hayeková na konec letošního roku plánuje, to zřejmě ale netušili, že sama...

Výběr článků

Načítám