Hlavní obsah

Policie stíhá mladou dívku za to, že nesla nafukovací pannu po ulici

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BUKUREŠŤ

Rumunská policie si zjevně potrpí na dodržování zákonů více, než by bylo nutné, a postrádá rozumnou shovívavost. Jinak ani nejde vysvětlit případ šestnáctileté dívky, která nesla po ulici nafukovací pannu a byla policisty zadržena a nyní jí hrozí trest jak od policie, tak i ve škole.

Foto: Profimedia.cz

Nafukovací panna způsobila dívce nemalé potíže.

Článek

Policie na ulici zaregistrovala mladou dívku, jak nese nafouknutou erotickou pomůcku a okamžitě zakročila. Dívka uvedla, že pannu nese na oslavu narozenin svého kamaráda jako takový žertík. S tímto vysvětlením se ovšem policisté nespokojili a vzali dívku na policejní stanici.

Policisté nejdříve dívce vysvětlili, že nemůže ukazovat v okolí pornografické předměty a zavolali na stanici její rodiče. Dívka nesla nafouknutou pannu přímo ze sex shopu, kde ji zakoupila.

Incident nyní prošetřuje i ředitel školy, kde dívka studuje. Žertéřce hrozí snížená známka z chování a pokuta od policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám