Hlavní obsah

Muž uvězněný pod pohovkou přežil díky whisky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

YEOVIL

Angličan Joe Galliott, kterého na dva a půl dne uvěznila jeho vlastní pohovka, přežil jen díky tomu, že postupně upíjel z láhve whisky. Galliot během výpadku elektřiny zakopl o kabel od telefonu. Při pádu se snažil zachytit se pohovky, ale ta se přivrátila a uvěznila ho. Joe, který je rozvedený a žije sám, pak ležel celých šedesát hodin tváří k zemi, než byl zachráněn.

Článek

Muž se sám vyprostit nemohl, protože trpí problémy s páteří. Neměl pod pohovkou žádné jídlo, ale podařilo se mu dosáhnout na láhev whisky, která také spadla.

"Ve tmě jsem zakopl a udělal jsem kotrmelec přes pohovku. Převrátila se na mne a spolu se stolkem, který stál u ní, mne uvěznila," řekl Galliott reportérům listu The Sun.

"Nemohl jsem se plazit a na telefon jsem nedosáhl. A sílu na to s pohovkou pohnout jsem také neměl. Neměl jsem ani co pít, kromě láhve whisky. Tak jsem z ní popíjel," vysvětlil. Joe byl zachráněn, až když se k němu přišel podívat sousedův syn.

"Byl jsem nesmírně rád, že ten mladík přišel. Viděl jsem ho u okna a zakřičel jsem na něj. On pak zavolal pomoc a hned mne převezli do nemocnice," podotkl Galliot.

V nemocnici si Joe Galliott pobyl pět dní.

Reklama

Výběr článků

Načítám