Hlavní obsah

Nejkurióznější nehody roku 2008 zahrnují i nakapání lepidla do očí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Ve Velké Británii provedli shrnutí těch nejbizarnějších nehod za uplynulý rok. Britský Královský úřad pro prevenci nehod například eviduje čtrnáct tisíc případů ublížení na zdraví při nepatřičném zacházení se zeleninou.

Článek

Naprostá většina případů nehod se zeleninou je značně kompromitující, protože souvisí s pohlavním uspokojováním.

Ohromujících jedenačtyřicet osob si ublížilo při intimním styku s kozou. Úřad eviduje ale také tak bizarní případy, kdy se nešťastníci utopili v misce s vodou pro kočky nebo byli zabiti sedačkou při hledání dálkového ovládání.

Třiadvacetiletý mladík z Rochdalu se zase napíchl nešťastnou náhodou na zahradní lampu, když uklouzl při chůzi po chodníku.

Člověk však nemusí ublížit jen sobě, ale také druhým. Tak jako to učinila matka své dceři, když jí místo kapek do očí nakapala lepidlo.

„Máme spousty evidovaných lidí, kteří se zranili vánočním krocanem. Jeden pacient utrpěl dokonce smrtelnou frakturu lebky zmrzlou krůtou,“ uvedl doktor Andrew Dove z Nottingham University.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám