Hlavní obsah

Miss aerobik pro rok 2008 se stala Táňa Bednářová z Prahy

Právo, Pavel Karban

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šestadvacetiletá studentka Táňa Bednářová z Prahy se v sobotu večer stala Miss aerobik ČR 2008. Ve finále 13. ročníku soutěže hledající nejpůvabnější sportující dívku či ženu z České republiky, které se uskutečnilo v Ostravě, se první vicemiss stala osmnáctiletá Michaela Benková z Třebíče. Korunku pro druhou vicemiss si na hlavu nasadila třiadvacetiletá Alena Pšejová z Uničova.

Foto: Pavel Karban, Právo

Více než tři hodiny trvalo finále 13. ročníku soutěže Miss aerobik ČR 2008. Korunku pro vítězku si nakonec nasadila na hlavu šestadvacetiletá Táňa Bednářová z Prahy (uprostřed).

Článek

Miss aerobik se v moravskoslezské metropoli konala poprvé. Na pódiu nové auly VŠB se představilo deset finalistek ve čtyřech disciplínách. A pozdější vítězka Bednářová uspěla hned ve třech. Porotcům se nejvíce líbila v aerobiku a v promenádě v plavkách. Spolu s dalšími dvěma dívkami, dvacetiletou Veronikou Bartošovou z Liberce a nejmladší finalistkou Michaelou Benkovou, pak vyhrála minutový závod na rotopedu.

Poslední disciplínou, ve které účastnice finále soutěžily, byl rozhovor se sportovní osobností. V něm nejlépe uspěla třiadvacetiletá Alena Pšejová, která konverzovala s bývalým fotbalovým kanonýrem ostravského Baníku i reprezentace Václavem Daňkem. Kromě něj se na pódiu například představili bývalý basketbalista Jiří Pospíšil, kulturista Martin Dráb, házenkáři Jan Filip a Filip Jícha či fotbalový trenér Petr Uličný.

Kromě prvních tří nejlepších dostala před zaplněným hledištěm cenu také Miss aerobik média. Tou se stala dvaadvacetiletá Klára Novotná z Kutné hory. Součástí finálového večera navíc byla soutěž Minimiss aerobik určená pro děvčaty od 6 do 10 let. Titul Minimiss nakonec vybojovala devítiletá Nela Šenková z Blanska.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám