Hlavní obsah

Ruská bondgirl Kurylenková se na přebalu časopisu zcela odhalila

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MOSKVA

Bondgirl Olga Kurylenková aka Camille zažívá měsíce slávy, které se už dost možná nemusí nikdy opakovat. Toho si je pohledná dračice velmi dobře vědomá, a tak se neostýchá přijmout ani nabídky, při jejichž focení musí odhalit více, než mají možnost vidět ti, kteří ji potkají na pláži. Pro ukrajinskou mutaci magazínu Maxim se Kurylenková svlékla zcela do naha.

Foto: Profimedia.cz

Olga Kurylenková odhalila pro magazín své vnady.

Článek

Snímek Quantum of Solace zajistil Olze Kurylenkové velkou popularitu nejen v její vlasti, ale po celém světě. Přestože na Ukrajině ji komunistická strana odsoudila za to, že pomáhá propagovat "symbol amerického impéria", tak obyčejní lidé jsou hrdí na to, že nová bondgirl pochází z jejich země.

Kurylenková na sebe upozornila mimo jiné svým tvrzením, že ji muži už nezajímají. Prohlásila to aspoň po rozpadu svého druhého manželství s americkým magnátem Damienem Gabriellem, který obrovsky zbohatnul obchody na trhu s mobilními telefony. Pohledná dívka prohlásila, že to už raději bude sama.

"Nemůžete soudit někoho podle toho jak vypadá, protože jeho chování pak bývá úplně jiné. Nejsem to, co si myslíte, že jsem. Nemám v životě příliš milostných vztahů a romantiky. Je mi líto, že vás zklamu, nejsem to, co jsem."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám