Hlavní obsah

Uruguayská ministryně si dala na Facebook fotku ze sprchy

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MONTEVIDEO

Nečekaně velký rozruch způsobila uruguayská ministryně vnitra Daisy Tourneová (57), když umístila na internetovou sociální síť Facebook svou fotografii ze sprchy. Na fotografii jí jde vidět pouze obličej a ruce, i tak jí ovšem opozice obvinila z toho, že je exhibicionistka a zachovala se nevhodně.

Článek

"Není nic normálnějšího a přírodnějšího, než je žena ve sprše," zněl údajně popisek, který politička ke své fotografii umístila. Fotografie, kterou přetiskl internetový magazín deníku El Pais, ukazuje političku, jak se ve sprše směje.

Tamější opoziční politici se ovšem nespokojili s tím, že by jí poslali na její profil vzkaz, ale s celou "kauzou" šli okamžitě za médii.

"Myslím si, že je to opravdu nevkusné, když se ministryně takto intimně odhaluje. Ministři by měli být slušnější a umírněnější, zejména pak když řídí ministerstvo vnitra, které zodpovídá za celou policii," komentoval situaci bývalý viceprezident Luis Hierro Lopez.

Kolegové ji podporují

Ostatní politici se pak většinou spokojili s tím, že označili umístění fotografie na Facebook za lehkovážné.

Politička na svých internetových stránkách reagovala slovy, že fotografie nebyla dostupná veřejně, ale jen jejím přátelům a rozhodně nebyla focená s erotickým podtextem.

Vládní politici ovšem stojí při své kolegyni. Victor Semproni na její obhajobu s trochou nadsázky pronesl: "Také uvažuji, že bych se tak nechal vyfotit, ale na fotografii bych byl celý."

Reklama

Výběr článků

Načítám