Hlavní obsah

Herečka Ivana Jirešová z Ordinace má na krku žalobu

PRAHA

I když je Ivana Jirešová (31) jednou z hvězd Ordinace v růžové zahradě, šťastně se provdala a pořídila si domek za Prahou, má hlavu plnou starostí. Otec její dcerky Sofinky (4), novinář Ondřej Höppner, na ni podal trestní oznámení.

Foto: Lukáš Táborský, Právo

Ivana Jirešová

Článek

"My se spolu o Sofinku přetahujeme. Já pochopitelně chci, aby byla v mojí péči, abych ji měla stále doma, ale soud rozhodl o střídavé péči. Sofinka musí být tedy čtrnáct dní u mě a pak zase u něj. A nedávno byla nemocná, měla horečku, tak jsem mu ji nedala a on na mě podal trestní oznámení. Asi budu muset platit pokutu," řekla smutně herečka, která se v roce 2006 stala v anketě TýTý Objevem roku.

Když se provdala za svého milence Viktora Dyka, domnívala se, že tahanice o holčičku přestanou. Že zkrátka bude u ní, u matky. Ale otec Sofinky to nevzdal. "Nechal si udělat i zkoušky DNA, a když zjistil, že je holčička opravdu jeho, chce ji mít," přiznává Jirešová.

Bude z ní zahradnice

"Proto je mé manželství pořád narušované soudem. Těšila jsem se, že když se přestěhuji za Prahu, všechno se trochu zmírní. Ale je to přesně naopak."

Přesto se Ivana Jirešová těší na jaro: "Zatím máme kolem domku jenom hlínu nebo sníh. Ale já už nakupuji keře a květiny, které chci na jaře vysadit, abychom žili v pěkném prostředí."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám