Hlavní obsah

Třináctiletá dívka si s přáteli za měsíc vyměnila 14 528 esemesek

Novinky, jky

Třináctiletá Reina Hardestyová z USA je bezpochyby velmi náruživá písařka textových zpráv. Za uplynulý měsíc odeslala a přijala celkem 14 528 zpráv, tedy přibližně 484 za den. V době, kdy byla vzhůru, tedy odeslala či přijala sms zprávu každé dvě minuty.

Článek

Rodiče dcery mají u telefonního operátora zařízené, že jim posílá kompletní výpis včetně toho, s kým a v kolik hodin si jejich ratolest psala. Když jim ovšem přišel domů svazek, který čítal celkem 440 stran, byli totálně v šoku.

Jediným štěstím dcery bylo to, že měla u operátora vyřízené posílání sms zpráv zdarma, a tak rodiče její závislost nic nestála. Nebýt toho, její účet by se vyšplhal v přepočtu do desetitisíců korun. Jedinou omluvou dcery je to, že do jejího výkonu jsou započítané jak odeslané, tak i přijté sms zprávy.

S mobilem má na čas útrum

"Prostě si ráda píšu," odvětila svým rodičů, když se na její podivuhodný výkon zeptali. Otec George nevydržel a příběh dal k dobru v redakci tamějšího deníku Orange County Register, kde již delší dobu pracuje. Odtamtud již nebylo daleko k publikaci celé kuriozity.

Dívka přiznala, že má čtyři blízké přátele, se kterými si píše vlastně neustále. Z výjimečného účtu ovšem jen tak nevyvázla. Rodiče jí omezili užívání mobilního telefonu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám