Hlavní obsah

Zamilovaní předškoláci se vydali na Nový rok sami do Afriky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HANNOVER

Německý páreček předškoláků Mika a Anna-Lena z Hannoveru se na Nový rok chtěl vzít a to přímo pod pražícím africkým sluníčkem. A tak když rodiče ještě spali po silvestrovském veselí, sbalili si kufry a vydali se na letiště za svým snem.

Článek

"Zamilovaná dvojice se rozhodla vstoupit do manželství pod africkým sluncem poté, co viděla dokument o přírodě,“ potvrdil deníku Der Spiegel mluvčí hannoverské policie, která děti zajistila při cestě na letiště.

Mika a Anna-Lena dokázali k nápadu zlákat ještě sedmiletou svědkyni, která jim pomohla do kufru sbalit plavky a sluneční brýle. Jakmile slunce poprvé v roce 2009 prozářilo Hannover, děti vyrazily na letiště. Kilometr na tramvaj zvládly bez problémů, na vlakovém nádraží si jich ale začala všímat ochranka a přivolala policii.

Policisté si s trojicí prcků povídali a přátelsky jim vysvětlili, že bez peněz či zaplacených letenek by stejně nikam nedoletěli. Jako malé bolestné pak dětem policisté na stanici uspořádali speciální prohlídku a zavedli je do míst, kam se jejich vrstevníci běžně nedostanou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám