Hlavní obsah

Katie Holmesová utratila za půl roku bezmála 300 miliónů korun

Novinky, jky
NEW YORK

Herečka Katie Holmesová není žádná skromná žena. Od doby, kdy je manželkou Toma Cruise, umí velmi slušně rozhazovat. Podle nejnovějších informací utratila od svého přestěhování do New Yorku před šesti měsíci v přepočtu zhruba 280 miliónů korun.

Foto: Profimedia.cz

Katie Holmesová vypadá v posledních dnech velmi unaveně.

Článek

Kdo si pamatuje Holmesovou ze seriálu Dawsonův svět jako nevinnou Joey Potterovou, tak bude asi tak trochu zklamaný. 

Populární herečka se do New Yorku odstěhovala v červenci, dostala totiž nabídku hrát na Broadway ve hře All My Sons. Většinu z 280 miliónů korun ze své výplaty utratila za koupi tří apartmánů v bloku, kde bydlí, informoval deník The Sun.

Třicetiletá Holmesová žije v bytě, který zakoupil její manžel, známý herec a propagátor scientologie Tom Cruise (46). Další nemalé peníze utrácí Holmesová za luxusní vybavení pro dcerku Suri, která má samozřejmě i svou chůvu.

Drží ekonomiku nahoře

Půvabná herečka bývá v New Yorku během finanční krize označována za nejvíce ceněného zákazníka na celém Manhattanu. "Statečně drží naší ekonomiku nahoře," nechal se slyšet jeden prodejce.

Holmesová se bude stěhovat s celou svojí rodinou zpět do Los Angeles již za týden, kdy se bude konat derniéra jejího divadelního představení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám