Hlavní obsah

Zmatený lupič zapomněl na místě činu složenku se svou adresou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHICAGO

Americký bankovní lupič nechal na místě činu lístek se svým jménem a adresou. Požadavek na peníze s výhrůžkou totiž napsal na zadní stranu svého platebního šeku. Píše o tom britský list The Daily Telegraph.

Článek

Lupič v jedné z chicagských bank podal pracovníkovi u přepážky lístek, kde bylo napsáno "Rychle, tiše. Vydej mi svou hotovost, nebo budu střílet".

Z kasy dostal asi 400 dolarů, ale v bance nechal polovinu vzkazu, který napsal na svou říjnovou složenku. Vyšetřovatelé pak našli druhou polovinu se jménem a adresou před vstupními dveřmi finančního ústavu.

Policie ho označila kriminálního packala

Policie řekla, že se nikdy nesetkala s takovým "kriminálním packalem". "Je zcela neobvyklé, že vidíme něco tak výslovně hloupého," řekl mluvčí Federálního úřadu pro vyšetřování (FBI) Ross Rice. "I když obecně zažíváme mnoho podivných bankovních loupeží."

Pokladní z banky popsal zloděje jako třicetiletého muže s hnědýma očima, kterému chyběly přední zuby. Lupiče, který měl na sobě hnědý kabát, zachytily také okolní bezpečnostní kamery.

Nešikovnému lupiči, který se k činu podle policie přiznal, hrozí až 20 let vězení.

Reklama

Související témata:

Související články

Kanadská policie zatkla zloděje 2 865 kol

Snad největšího zloděje kol na světě zatkla kanadská policie v Torontu. Poberta má na svém kontě údajně zcizení až 2 865 kol. Největší nárůst počtu...

Lupič zaútočil na svou oběť párkem

Policie v americké Kalifornii zatkla muže za to, že se vloupal do domu dvou farmářů, zcizil tam nějaké peníze a nakonec na jednoho z mužů zaútočil obyčejným...

Výběr článků

Načítám