Hlavní obsah

Krocana zachránila před smrtí jeho extrémní ošklivost

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TOTNES

V britském hrabství Devon se lidé baví kuriózní zprávou z tamější krocaní farmy. Tam vždy prodali všechny krocany až do posledního, ale letos nastala výjimka. Jeden krocan zůstal nazbyt, přestože jich byl i letos nedostatek. Krocana Wilbura zachránila před smrtí ve jménu vánoční tabule jeho ošklivost.

Článek

Krocana si nikdo koupit nechtěl. Kdo by také měl zájem o krocana, který trpí podváhou, nemá žádná ocasní pera, má silně nepravidelné tělesné tvary a ještě k tomu kulhá.

"Toto byly jeho první Vánoce a původně měly být i jeho poslední. Jenže nikdo si ho nevybral kvůli jeho vzhledu. Každý o něm říkal, že vypadá moc smutně a ucouraně," řekl deníku Sun majitel farmy Peter Hayford.

Majitel farmy se tak rozhodl Wilbura ponechat jako domácího mazlíčka. "Jedna věc je zcela jednoznačná. Je to nejšťastnější pták na světě. Nyní se stane členem naší rodiny. Možná vypadá opravdu odporně, ale my si myslíme, že je rozkošný," dodal Hayford.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám