Hlavní obsah

VIDEO: Zajíc z kresleného seriálu byl zženštilý, tvrdí sexuologové

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Legendární ruský kreslený seriál pro děti Jen počkej, zajíci!, který měl před lety obrovský úspěch, je nyní pro mnohé sexuology žhavým tématem. Jedna ze dvou hlavních postav, roztomilý zajíček stále prchající před vulgárním vlkem, je podle některých odborníků zženštilý. Nejedná prý typicky mužsky a proto se spekuluje, zda není vlastně samička.

Zajíc z kresleného seriálu byl zženštilý, tvrdí sexuologovéVideo: ČTK

 
Článek

Seriál má své vlastní stránky na internetu, spořiče obrazovky a jako ostatní seriály i body, okolo kterých se odehrávají žhavé diskuze. Nu pogodi, jak zní jeho ruský překlad, má tedy aktuální téma - byl zajíc kluk nebo holka?

Vlk s cigaretou a proti němu malý zajíček se stali doslova fenoménem. Vlk zazářil jako elektronická postavička v kapesní videohře, po které před dvaceti lety toužila většina dětí východního bloku.

Zajíc měl mnoho patrných ženských rysů (Foto: myltik.ru).

V Rusku se stali vlk se zajícem součástí národní kultury. V médiích dokonce odborníci vedli diskuse o vlivu zajíce na sexuální orientaci dětí. Nikdo přesně neví, jestli je to chlapec, nebo děvče.

V některých dílech se zajíc chová jako typická slečna. Křičí vysokým hlasem a s rumějemi na tvářích zalévá na balkóně květiny. Má velké modré oči a dlouhé zahnuté řasy.

Právě jeho výjimečný kukuč obdivovalo mnoho dětí po celém světě. Podle sexuologů zajíc nejedná typicky mužsky. Pro ženské pohlaví seriálové star hovoří i dabing. Zajíce v originále totiž namlouvá žena.

Kreslíř Svetozar Rusakov ovšem rezolutně tvrdil: "Zajíc je určitě kluk."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám