Hlavní obsah

Manželství Jennifer Lopezové je v troskách

Právo, vpl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manželství amerických hvězd Jennifer Lopezové (39) a Marka Anthonyho (40)uzavřené před čtyřmi lety uvízlo v těžkostech. Americký časopis People napsal, že zvěsti o těžké manželské krizi posílil fakt, že zpěvačka a herečka se minulý týden objevila na filmové premiéře - bez snubního prstenu a bez manžela, který by si jinak podobnou příležitost nenechal ujít.

Článek

„Není to náhoda. Jennifer nedělá nic jen tak,“ řekl společný přítel dvojice.

Jedním z důvodů ochlazení vztahu je Anthonyho posedlost kontrolovat svou ženu: podle něho by neměla nosit tak krátké sukně, vyčítá jí vysoké účty za telefon.

JeLo, jak Lopezové přezdívá tisk, si naříká nad výpadkem v kariéře, protože se kromě svého povolání stará se desítiměsíční dvojčata Maxe a Emme. Zpěvačce se prý zajídá role žen v domácnosti a ráda by se vrátila ke svému dřívějšímu nevázanému životnímu stylu.

Zdá se, že otec naopak o děti ztratil zájem a několikrát ho viděli v barech s  mladými ženami. Pro Lopezovou je nynější manželství třetím, Anthony má z předchozích manželství tři děti.

Reklama

Výběr článků

Načítám