Hlavní obsah

Pastevec ovládá stádo ovcí plakátem vlka

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PEKING

Kuriózní zprávy z Číny zdá se nemají konce. O té nejnovější informoval tamější deník Chua-šang. Deník přinesl fotografii a informaci o čínském pastevci z městečka Si'an. Tomu totiž chybí pastevecký pes a své ovce pase pomocí plakátu vlka, kterým stádo straší.

Článek

Fotografie muže kontrolujícího své stádo pomocí plakátu vlka se stala v Číně doslova hitem, po zveřejnění v novinách oběhla fotografie celý čínský internet. Zajímavost se začala šířit poté, co Tu Che-ping jedoucí okolo náhodou pastevce se stádem ovcí a plakátem vlka potkal a vyfotil.

"Ten den jsem byl na safari v Čchin-lingu a cestou domů jsem zahlédl toho pastevce, jak jde za ovcemi s tím podivným plakátem. Když jsem si uvědomil, že je to obrázek vlka, tak jsem doslova vybuchnul smíchy. Ten pastevec plakát opravdu používal ke strašení ovcí, aby se pohybovaly rychleji," uvedl Tu Che-ping.

"Byl to opravdu vtipný výjev. Možná se snažil ušetřit nějaké peníze tím, že se obešel bez pasteveckého psa. Každopádně mu jedno neodepřeme, je zjevně velmi talentovaný a nápady mu nechybí," dodal s úsměvem Che-ping.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám