Hlavní obsah

Náměsíčná žena psala nevědomky e-maily známým

MADRID

Obecně je známo, není dobré hodně pít a přitom psát přátelům či bývalým láskám textové zprávy. Teď se ale objevilo nové nebezpečí: první dokumentovaný případ osoby, která v náměsíčném stavu psala přátelům e-mailové zprávy. Spící žena zvala přátele na drink a kaviár.

Článek

Jak uvádí list Daily Telegraph, žena to zjistila teprve tehdy, když jí následujícího dne dotyční telefonovali, že pozvání přijímají.

Čtyřiačtyřicetiletá Španělka, jejíž případ zveřejnili odborníci z univerzity v Toledu, ulehla k spánku kolem desáté večer. O dvě hodiny později vstala, šla do vedlejšího pokoje, zapnula počítač, připojila se k internetu a otevřela svůj e-mailový účet. Poté napsala a odeslala tři zprávy.

U všech odeslaných zpráv užila náhodnou směs velkých a malých písmen, byly podivně zformátované a také gramatika trochu pokulhávala. V jednom mailu psala: "Přijďte zítra a pomozte vyřešit tenhle zatracený binec. Večeře a pití, ve 4 odpoledne. Přineste jen víno a kaviár." Ve druhém stálo jen: "Co se sa..."

Ve zprávě o případu vědci z toledské univerzity konstatují: "Máme za to, že zapnout počítač, připojit se k internetu, správně se zalogovat do účtu a psát dopisy je opravdu primát. Podle našich nejlepších znalostí nikdo dříve nezaznamenal u náměsíčné osoby tak komplexní chování, které vyžaduje takovou koordinaci. Když žena své e-maily viděla, byla naprosto v šoku a nepamatovala si, že by je psala."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám