Hlavní obsah

Moderátorka Lucie Borhyová porodila syna Lucase

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA
Aktualizováno

Třicetiletá půvabná moderátorka Lucie Borhyová ve čtvrtek porodila chlapečka, kterému dala jméno Lucas. Její řecký partner Niko Papadakis všichni blízcí jsou prý velmi šťastní. Na televizní obrazovce nahradí Borhyovou partnerka fotbalisty Tomáše Ujfalušiho Michaela Ochotská, která bude moderovat zprávy s Rayem Korantengem.

Foto: Profimedia.cz

Lucie Borhyová s partnerem Nikem

Článek

Lucie začala rodit ve čtvrtek v půl šesté ráno a syn Lucas byl na světě v 11:45. Vše proběhlo bez komplikací, Lucas měří 49 centimetrů a váží 3,16 kilogramů. Přestože se narodil předčasně (Borhyová měla termín až na 23. prosince), tak jsou oba v pořádku.

:. Lucie Borhyová moderovala zprávy až do velmi pozdní fáze těhotenství.

Nástupkyní Borhyové v Televizních novinách se stane herečka, modelka a studentka diplomacie Michaela Ochotská, kterou uvidí diváci poprvé na obrazovce společně s Rayem Korantengem ve čtvrtek 18. prosince 2008.

Borhyová má za sebou vyjma moderování Televizních novin také uvádění řady celovečerních pořadů jako je Český slavík nebo moderování společenských akcí. Její popularitu ukazují i četná ocenění od televizních diváků.

Reklama

Výběr článků

Načítám