Hlavní obsah

Babička dostala poštou samopal

Novinky, jky

Anglická seniorka z Dorchesteru se nestačila divit, když jí poštou přišel samopal určený pro tamější policejní stanici. Catherine Rootsová očekávala, že najde v balíku postroj na koně, místo toho ale ve zpevněné krabici objevila černý samopal značky Heckler & Koch.

Článek

Balíček doručil Catherine Rootsové kurýr omylem, správným adresátem bylo tamější velitelství policie. Žena neváhala, zavolala na policejní stanici, načež se neprodleně dostavili dva ozbrojení strážníci a zbraň od ní převzali, informoval deník Daily Telegraph.

Policie později vysvětlila, že firma vyrábějící zbraně udělala chybu v poštovním směrovacím čísle. "Byla jsem úplně zkamenělá, ani jsem se toho nedotknula, bála jsem se, abych to nějak nespustila," uvedla žena, které vede malou farmu ve Winfrithu.

Policisté byli ve stejném šoku jako ona

"Poté, co jsem kontaktovala policii, tak se velmi rychle dostavili dva ozbrojení policisté, kteří byli podobně šokovaní jako já," dodala Rootsová, které později policie sdělila, že obdržela jen tréninkovou zbraň, která vysílá pouze infračervené paprsky a nikoliv pravé kulky.

Velitel tamější policie informoval, že vzhledem k tomu, že šlo pouze o tréninkovou a nikoliv opravdovou zbraň, mohla dodavatelská firma použít obyčejného kurýra. Dodal, že kdyby šlo o opravdovou zbraň, policisté by ji převáželi sami, aby se ujistili, že nedojde k podobné chybě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám