Hlavní obsah

Muži k výhře v loterii pomohla manželka a grilovaný párek

WELLINGTON

Neústupná manželka donutila svého muže, aby koupil los do loterie jen dvě minuty před uzavřením prodeje. Lístek chudým manželům vynesl výhru 7,7 miliónu novozélandských dolarů (83,5 miliónu Kč).

Foto: Profimedia.cz

Muž vyhrál díky šťastné shodě okolností. Ilustrační foto.

Článek

"Manželka do mě celý týden hučela, abych koupil los do loterie. A když jsem v sobotu uviděl u trafiky, že tam prodávají Lotto, sprintoval jsem lístek koupit. Musel jsem opravdu utíkat, abych to stihl před zavřením," řekl šťastný výherce.

"Myslím, že jsem ten večer byl posledním zákazníkem. Ještě nikdy jsem nebyl tak rád, že jsem se manželčiným neustálým radám podvolil," dodal. Jak uvádí agentura AP, i o výhře se dozvěděl díky manželce. Stalo se to, když žena chtěla, aby jí koupil grilovaný párek. Byli zrovna na nákupech a na párek jim už nezbyly peníze. Tak se rozhodl zjistit, jestli náhodou něco na los nevyhráli.

Prý chtěla jen párek

"Když mi řekli, že jsem vyhrál hlavní cenu, absolutně jsem tomu nemohl uvěřit," dodal muž, jehož jméno agentury neuvádějí. Na Novém Zélandu, stejně jako v Česku, jsou totiž jména výherců loterie uchovávána v tajnosti.

"Jakmile si žena uvědomila, kolik jsme vyhráli, složila se na podlahu a pak jen hlesla: ´Ale vždyť já jsem chtěla jenom ten grilovaný párek!´" vzpomíná spokojený Novozélanďan.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám