Hlavní obsah

Restaurace nabízí Saddámova pálivá křidýlka

Novinky, jky
PEKING

Restaurace v Číně používá ke své propagaci obrázek bývalého iráckého diktátora Saddáma Husajna. Jeho podobizna má pomoci prodávat speciální kuřecí barbecue křidýlka. Obchod se nachází ve městě Šen-jang a zdá se, že reklama na lidi opravdu zapůsobila.

Článek

Naše kuřecí křidýlka jsou pro zákazníky stejnou výzvou, jakou byl Saddám Husajn pro Američany a Brity, zní podivná reklama, která láká na kuřecí pochoutku. Podobizna bývalého iráckého diktátora je nejen na samotném restaurantu, ale také uvnitř.

"Saddám miloval výzvy a jedení našich pálivých kuřecích křidýlek také vyžaduje určitou kuráž, takže jde o dobré přirovnání," řekla mluvčí restaurantu pro tamější večerník Liao Šen.

Mnoho kolemjdoucích je poutačem pobaveno, ale většina z nich prý vůbec nechápe spojitost mezi kuřecími křidýlky a Saddámem Husajnem.

Například učitel tamní základní školy Fu Lej se domnívá, že je reklama restaurace velmi inovativní a je to lepší, než kdyby využívali obrázky modelek, jako všichni ostatní. Podle mnohých by se ale měla restaurace více zaměřit na kvalitu křidýlek, než na podobné kejkle.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám