Hlavní obsah

Madonna se domluvila s Ritchiem na vyrovnání, dá mu miliardu

LONDÝN

Madonna chce mít do Vánoc vše, co se týká rozvodu, vyřízeno, a tak nabídla Guyi Ritchiemu nabídku na vyrovnání, která dosahuje v přepočtu téměř miliardy korun. Dvanáct miliónů liber mu převede na účet okamžitě po podpisu dohody, dalších dvacet miliónů dostane ve formě sídla Ashcombe House v anglickém Wiltshiru. Majetek padesátileté zpěvačky se odhaduje na tři sta miliónů liber, tedy asi devět miliard korun.

Článek

Madonna si klade jedinou podmínku, a sice že jí zůstane dům v Londýně, ve kterém dosud s rodinou bydlela.

„Guy dostane část vypořádání okamžitě v hotovosti. Chtěl zůstat v jejich londýnském domě, což mu Madonna odmítá dovolit, a tak mu nabídla jako odstupné dvanáct miliónů liber. Už dříve mu slíbila i Ashcombe,“ citovaly britské listy The Sun a Daily Mirror na sobě nezávislé zdroje.

„Guy už nesčetněkrát řekl, že nechce od Madonny žádnou hotovost. Navíc se s ní domluvil, že všechno budou řešit v klidu,“ pokračuje nejmenovaný zdroj, podle kterého je Madonna nešťastná ze spekulací, že čtyřicetiletý režisér odejde z jejich sedmiletého manželství s holým zadkem. Chce mu totiž zajistit spokojený život.

Právníci Madonny i Guye oznámili, že už dotáhli vypořádání téměř do konce. Jisté je zatím jen to, že se pár podělí o péči o sedmiletého syna Rocka a tříletého adoptovaného syna Davida. Ve výhradní péči Madonny zůstane její dvanáctiletá dcera Lourdes, kterou má z předchozího vztahu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám