Hlavní obsah

Muž zaútočil na přítelkyni cheeseburgerem

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

FLORIDA

Když vás partner či partnerka naštve, tak se zjevně hodí vše, co má člověk po ruce. To potvrdil i 22letý Vincent Gonzalez z USA, který po hádce s přítelkyní nezvládl emoce a mrštil po ní jídlem, které si jen několik chvil předtím zakoupil.

Článek

Vincent Gonzalez neudržel své nervy na uzdě a teď toho jistě lituje. Na kontě má totiž nyní obvinění z útoku na svou přítelkyni. Stačilo k tomu to, že jí v afektu plesknul svůj cheeseburger do obličeje.

Gonzalez se dostal se svou přítelkyní do ostré výměny názorů během chvil, kdy obědvali v autě. Odmítal ji pustit během hádky z auta, načež se ona naštvala, vzala jeho pití a vyhodila ho z okýnka. Mladého muže to natolik rozlítilo, že na ni zaútočil právě zakoupeným sendvičem.

Podle svědků Gonzalez přítelkyni doslova rozplesknul cheeseburger o obličej. Poté oba vystoupili z automobilu a on udělal totéž ještě podruhé. Dívka ho okamžitě obvinila z domácího násilí a událost nahlásila na policii.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám