Hlavní obsah

Chtěl spáchat sebevraždu, policie ho zastřelila o chvilku dříve

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britská policie zahájila vyšetřování smrti muže, který chtěl spáchat sebevraždu. Policista ho ale zastřelil jen chvilku předtím, než si stačil sáhnout na život vlastní rukou. David Sycamore (39) se odmítl vzdát ozbrojeným policistům v katedrále v hrabství Surrey, která byla využita při natáčení původního filmu Satan přichází (1976), načež ho jeden z mužů zákona zastřelil.

Foto: Novinky

Britští policisté muže zastřelili dříve, než to stihl udělat on sám. Ilustrační foto

Článek

Sycamore nechal v půl třetí odpoledne na záznamníku své přítelkyně vzkaz: "Díky za to, že jsi byla mou nejlepší kamarádkou. Nikdy na tebe nezapomenu!" Jen krátce poté někdo zavolal policii, protože u katedrály viděl ozbrojeného muže.

Policie zasáhla, muže obklíčila a ve tři hodiny odpoledne ho zastřelila.

Nezávislá komise pro vyšetřování stížností na policii (IPCC) zahájila vyšetřování incidentu a její mluvčí Rebecca Marshová reportérům listu The Sun řekla: "Ráda bych vyjádřila upřímnou soustrast příbuzným a přátelům mrtvého muže. Chci ujistit jeho rodinu, veřejnost i policejní důstojníky, že vyšetřování naší komise bude důkladné a rychlé."

Reklama

Výběr článků

Načítám