Hlavní obsah

Američtí novomanželé si dali svůj první polibek až na svatbě

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CHICAGO

Že někteří věřící lidé čekají s prvním sexuálním stykem až na svatební noc, není tak neobvyklé. Jinak tomu ovšem bylo u páru z amerického Chicaga. Třicetiletý Claudaniel Fabien a osmadvacetiletá Melody La Luzová totiž takto otáleli dokonce i s prvním polibkem.

Článek

Claudaniel a Melody vyučují na školách kurzy zdrženlivosti, a tak si chtěli vyzkoušet to, co sami káží. Oba souhlasili s tím, že se vzájemně nedotknou rty až do chvíle, kdy oddávající řekne: "Nyní můžete políbit nevěstu," informoval deník Chicago Sun-Times.

"Bylo to neuvěřitelné. Jako by mi část mě samotného říkala: 'Koukej, ty ji líbáš," popisoval ženich výjimečný moment. Nevěsta pak popsala celý moment jako magický. "Když si ceníte polibku, tak získává opravdovou hodnotu, je to něco jako dar," řekla La Luzová.

Dvojice se potkala na humanitární misi v Ugandě roku 2006. Začátek neměli jednoduchý, ona byla z Chicaga, on z Tucsonu. Po pobytu v Ugandě si spolu povídali po telefonu, navštěvovali se a stali se přáteli. Teprve po roce dostal Claudaniel práci v Chicagu a tehdy se mezi nimi vyvinul opravdový vztah.

Claudaniel požádal Melody o ruku v červenci, kdy na pláži v Miami vyryl do písku velký nápis WYMM (Will You Marry Me - Vezmeš si mě?).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám