Hlavní obsah

Těhotná Medková: Bude to Kamil

Právo, mer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Modelka Klára Medková je v pátém měsíci těhotenství. Otcem miminka je její přítel, fotbalista Radek Kováč. Zda čeká holčičku nebo chlapečka, prozradit Medková nechtěla. Zjistit pohlaví dítěte si prý s přítelem nechali, ale výsledek neprozradí. Pracovně prý říká miminku Kamil, naznačila pohlaví miminka koncem minulého týdne na párty Look magazínu na Občanské plovárně.

Článek

„Klasické oblečení asi předvádím naposledy. Předvádění těhotenské módy se nebráním. Když mě někdo osloví, nemám problém,“ vysvětlila Medková, která za celé těhotenství přibrala zatím šest kilogramů.

Miminko bylo plánované. „Přestala jsem brát antikoncepci, ale samozřejmě jsme netušili, že to přijde tak rychle. Holt je Ráďa ve všem hodně dobrej,“ smála se Klára.

„Oba se ale na mimčo hrozně těšíme. Na svatbu nespěcháme. Tu necháme až po narození mimča, abych si ji pořádně užila,“ prozradila modelka.

Do porodu zůstane Medková v Čechách. Do Moskvy, kde její přítel Radek kope za Spartak Moskva, už nepoletí. „Rodit budu v Praze a už nechci nic riskovat. S létáním je konec,“ dodala. Vybrané už má i kmotřičky dítěte. Budou jimi její kamarádky modelky Kateřina Průšová a Pavla Hrbková.

Agáta hubne

Na párty Look magazinu předváděly také další missky. Agáta Hanychová, jejíž kila navíc a celulitida plní v poslední době stránky novin, se předvedla v prádle. Zadeček raději zakryla černým šátkem. „Už jsem zhubla tři kila. Hubnu pomocí elektrošoků a funguje to výborně,“ říká Agáta. Ještě to ale stále pár kilo dolů chce.

:. Agáta Hanychová

Naopak nádhernou figuru ukázala Renata Langmannová. Česká Miss shodila deset kilo a je štíhlá jako proutek.

Tři písně zazpívala Helena Zeťová, která je po čerstvém rozchodu s hokejistou Jardou Bednářem. Jindy energická Helena působila velmi smutně. Parohy, které jí hokejista nasadil s Lucií Hadašovou, budou ještě nějakou dobu bolet.

:. Helena Zeťová

Mejdan až do ranních hodin moderoval Libor Bouček s Evou Aichmajerovou. Akt moderátorky se na párty i dražil. Obraz si nakonec jeden podnikatel odnesl za 25 tisíc korun. Výtěžek jde na UNICEF.

Reklama

Výběr článků

Načítám