Hlavní obsah

Opilý Američan přejel sám sebe

Novinky, jky
SANTA FE

Jednadvacetiletý Američan to přehnal s alkoholem a usedl za volant nákladního vozu. Podivně jezdícího řidiče si všimli policisté a vydali se ho zastavit. Mladý muž však odmítal zastavit, a tak nastala velká honička, která neskončila pro opilého řidiče úplně šťastně. Muž vypadl z auta a to jej následně přejelo. Se zraněními skončil v nemocnici.

Článek

Policisté měli docela klidný večer, když tu na anonymní linku DrunkBuster (Udavačů opilých řidičů) zavolal neznámý muž a upozornil na zjevně opilého řidiče nákladního vozu, který se okolo žalobníčka prohnal.

Pro policisty nebyl velký problém opilého muže na silnici objevit. Jeden ze zasahujících mužů zákona Grace Romero spatřil velmi brzy nákladní vůz jedoucí přes oba pruhy, střídavě pomalu a rychle. Policisté zkoušeli přimět řidiče, aby zastavil, ale bez úspěchu.

Řidič byl bojovný

Když řidič uháněl silnicí dále a jen těsně minul několik ostatních vozů, vyhodnotila policie mladého řidiče jako vysoce nebezpečného a pokusila se jej vystrčit ze silnice, což se po chvíli skutečně podařilo, když muž najel do příkopu a posléze ostnatého plotu.

Co už se dělo dále, se dá označit jen za velkou smůlu. Podle policistů muž vypadl z otevřených dveří nákladního vozu a jeho couvající vůz mu přejel levou přední pneumatikou obě nohy. "Vzali jsme ho do nemocnice. Ale bylo nás potřeba šest, abychom ho poté zase dostali z ambulance, byl velmi bojovný," dodal strážník Romero.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám