Hlavní obsah

Paris Hiltonová chce zpět bývalého, ten ji ale odmítá

LOS ANGELES

Večírková královna Paris Hiltonová (27) si jen pár dní po rozchodu se svým snoubencem, rockerem Good Charlotte Benjim Maddenem (29), uvědomila, že udělala fatální chybu. Až se zpožděním jí došlo, že tak chápajícího partnera, který ji měl rád navzdory všem jejím skandálům, už by nemusela najít.

Foto: Šimková Veronika, ČTK

Paris Hiltonová s expřítelem Benjim Maddenem

Článek

Prostřednictvím rozhlasových vln Hiltonová Maddenovi vzkázala, že ho pořád miluje, a celý víkend ho naháněla po městě, aby mu to mohla říct osobně. Když její snahy vyšly naprázdno, zahrnula vytouženého muže alespoň stovkami textových zpráv.

Paris, která se s Benjim rozešla minulý týden po devítiměsíčním vztahu kvůli jeho údajné panovačné povaze, začala svého ukvapeného rozhodnutí hořce litovat. Okamžitě se rozhodla získat Benjiho zpátky. Ten je však k jejím prosbám hluchý.

Jak prozradila jedna z Parisiných kamarádek britskému deníku Daily Mirror, Hiltonová se celý uplynulý víkend snažila svého exsnoubence marně zastihnout.

Madden už nemá zájem

"Všichni jsme jí říkali, že to není dobrý nápad. Že je příliš brzo na to, aby se s ním snažila znovu dát dohromady, ale neposlouchala nás. Dostala echo, kde Madden popíjí, a vyrazila za ním, jako by jí za patami hořelo. Benjiho však někdo upozornil, že se blíží Paris, takže stihl uniknout," zhodnotila situaci kamarádka s tím, že zoufalá Paris mu pak posílala jednu zamilovanou sms za druhou.

Rocker však už nechce mít s dědičkou hotelového impéria nic společného.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám