Hlavní obsah

Anglická rodina tvrdí, že má v gauči mimozemšťana

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRISTOL

Když někdo tvrdí, že se v jeho gauči skrývají duchové, mnoho lidí si neodpustí jízlivý úsměv. Ještě k tomu, když o rodinném trápení vypráví žena se jménem Christine Strangeová (ve volném překladu Kristýna Divná), tak nezbývá než si poklepat na čelo. Ženě ale přesto není do zpěvu.

Článek

Christine Strangeová z Bristolu tvrdí, že když se jedno nedělní ráno posadila na sofa a chtěla si vypít čaj, začaly se z něj ozývat podivné kvičivé zvuky, které byly stále hlasitější a hlasitější.

"Myslela jsem si, že jsem snad zešílela, ale můj yorkšírský teriér Poppy to slyšel také. Okamžitě začal okolo sedačky čenichat, ale po chvíli se z ničeho nic vyděsil a utekl. Je to, jakoby tam byl nějaký mimozemšťan a ten zvuk je stále hlasitější," uvedla žena z Bristolu, která se prý bojí, že se ty zvuky ozvou někdy večer, až bude celá rodina u televize.

Manžel si na sofa odmítá sednout

Deník Sun informoval o tom, že Christinin manžel Nigel se na sedačku odmítá vůbec posadit.

Podle expertů čelí Velká Británie v tomto roce zcela enormnímu počtu nadpřirozených událostí. "Za poslední rok bylo spatřeno více neidentifikovatelných leteckých objektů (UFO) a nahlášeno tolik zvláštních událostí, že něco takového už dlouho nepamatuji," uvedl Nick Pope, který dříve pracoval jako expert přes zvláštní jevy a události na britském ministerstvu obrany.

Reklama

Výběr článků

Načítám