Hlavní obsah

Boris Becker dostal od snoubenky kopačky textovkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Borise Beckera (41) čekala svatba se snoubenkou Sandy Meyer-Woeldenovou. Pak stačila jedna esemeska a románku byl konec. Aby se šestadvacetiletá žena ujistila, že to Boris opravdu pochopí, poslala mu údajně textovku hned pětkrát.

Článek

"Odkopla mě obyčejnou zprávou, kterou mi poslala na mobil. Všechno prý bylo hezké, ale už je to minulost. Chtěla mi tak zdůraznit, že to myslí opravdu vážně. Něco takového jsem nečekal. Opravdu mě to překvapilo," přiznal zničený Becker německému deníku Bild. Pár se rozešel na začátku listopadu.

Beckerovi to od rozvodu s Barbarou Feltusovou v roce 2001 u žen příliš nevychází. Vystřídal jich od té doby nespočet. Beckerovi se zřejmě začíná vracet to, co dělal dříve také. Bývalou partnerku Sharlely Kerrsenbergovou totiž odpálkoval stejným způsobem. Napsal jí, aby nechodila na oslavu jeho čtyřicátých narozenin. "Ranilo mě, jakým způsobem to udělal,“ zavzpomínala jedenatřicetiletá modelka pro Bild.

Beckera může těšit snad jen jediné. Loni se stal v rámci pokerového boomu v Německu jedním z profesionálních hráčů PokerStars, největší online pokerové herny na světě, a tak bude mít teď noci volné na to, aby mohl pilovat své karetní schopnosti a zapomenout na svůj žal z rozchodu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám