Hlavní obsah

Ze Sámera Issy kuchař ani cukrář nebude, stále by jen podléval alkoholem

Novinky, jky
PRAHA

Ve zrekonstruovaném Music clubu Zlatý strom to ve středu v noci pořádně vřelo. Desítky celebrit přišly okouknout nové prostředí, do kterého budou chodit trávit poklidné taneční večery i dlouhé noci plné "panákových přestřelek", jak s oblibou říkají. Jako DJka se předvedla Miss ČR 2000 Michaela Salačová a celovečerní show moderovala Diana Kobzanová.

Článek

Luxusní labyrint, tak označovali obličeje českého šoubyznysu změny v oblíbeném pražském Music clubu. Své pěvecké umění se během večera snažily předvést Nikol Štíbrová a Markéta Pokorná, když se překonaly a svérázně zazpívaly čtyři skladby.

Atrakcí večera bylo zdobení marcipánových dortů. Šéfkuchař se svým týmem připravil osm dortů a vybrané VIP osobnosti dostaly za úkol ozdobit dort ve stylu klubu. V první skupině se utkali Ladislav Štaidl, Jiří Krampol, Eliška Bučková a Nikol Štíbrová.

Soutěž trvala pouhé tři minuty a nejkrásnější dort byl ohodnocen ten, který nazdobil L. Štaidl. Získal za to poukaz na 5000 Kč do jedné luxusní pražské restaurace.

Issa to zase přeháněl

Druhá skupina Eva Aichmajerová, Michaela Ochotská, Sámer Issa a Petr Šiška se dala do boje s vervou a zkušenosti Sámera z hotelové školy ho dovedly k získání vítězství a poukázky ve druhé skupině. Jestli si s sebou vezme na večeři Michaelu Ochotskou, se kterou trávil celý večer, to už nám neprozradil.

„Vizuální peklo“ vytvořené ledkovým osvětlením, v němž září plazmové bezokrajové stěny a 27 LCD televizí doslova nadchlo známého pařmena Sámera Issu, který přišel na večírek už pořádně rozjetý. "Ne, ten prostě nedospěje," smály se slečny okolo Sámera a evidentně jim to vůbec nevadilo

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám