Hlavní obsah

Muž vážící 240 kilogramů pózoval nahý pro kalendář

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Američan vážící více než 240 kilogramů, který si říká Boubelatý Mikey, pózoval nahý pro kalendář. Devětadvacetiletý muž má vlastní internetovou stránku, kde je k vidění v rouše Adamově nebo částečně nahatý, píše list The Daily Telegraph.

Foto: Profimedia.cz

Devětadvacetiletý Mickey tvrdí, že když mohou pózovat ostatní muži, tak on taky.

Článek

"Cítím se sexy a atraktivní, tak proč ne?" prohlásil Mikey z Memphisu. "Nevidím důvod, proč bych nemohl pózovat pro takové snímky jako kterýkoli jiný mužský model."

Asertivní finanční poradce je na své kypré tvary pyšný a svůj kalendář prodává za 15 dolarů (asi 310 korun). Při fotografování se cítil velice přirozeně, je prý to osvobozující pocit. Na květnové stránce kalendáře je zachycen jako rozlícený býk a prosincovou zdobí coby fešák v santaclausovské čapce.

Ohlasem na svůj kalendář byl Mikey zcela uchvácen a musel prý odmítat objednávky, protože zásoby byly zcela vyčerpány.

Mikey prý dostává každý týden stovky e-mailů, z nichž převážná většina je pozitivních. "Pokud je v některých z nich něco sprostého, prostě je ignoruji a nedělám si z toho těžkou hlavu," podotýká.

Muž žije se sedmapadesátiletou matkou Lill, si udržuje buclatou postavu stravováním v rychlém občerstvení a opulentními obědy. Trvá ale na tom, že je zdravý.

Také ale téměř denně plave. Je přesvědčen, že každý by měl být hrdý na to, jaký je, a ne snažit se podobat nerealistickým stereotypům vychvalovaným médii. "Lidé by se měli naučit mít se rádi takoví jací jsou," hlásá.

V příštím roce má Mikey v plánu vydat videokazetu se cvičením a pracuje už také kalendáři pro rok 2010, v němž se objeví v různých sexy pózách.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám