Hlavní obsah

Nejpřitažlivějším mužem roku 2008 je Hugh Jackman

LOS ANGELES

Zapomeňte na Brada Pitta či Matta Damona. Letos je nejpřitažlivějším mužem herec Hugh Jackman. Čerstvý čtyřicátník si nominaci získal od magazínu People mimo jiné také za to, že je už dvanáct let věrný své manželce Deborah-Lee Furnessové.

Foto: Profimedia.cz

Hugh Jackman je mezi ženami považován za ideálního muže a otce.

Článek

„Ženám padnou čelisti, když Hugh vstoupí do místnosti,“ komentovala titul svého kolegy Nicole Kidmanová, s níž Jakcman hrál ve filmu Austrálie. Svalovec s podmanivým pohledem je ale prý duší romantik, co zpívá dojemné balady a svým dvěma dětem ochotně po ránu smaží palačinky.

S Furnessovou vychovávají společně osmiletého Oscara a tříletou Avu. V dlouhém manželství jim vášeň pomáhá uchovávat právě herectví: „Miluje nápad, že přijdu domů v kostýmu, protože pak má pocit, že si užívá aférku s jiným mužem. Když jsme se potkali, byl jsem obsazen jako vězeň s tetováními. A ona řekla: ´Dnes v noci si to tetování nesundávej,´" popsal Jackman momenty vztahu se svou ženou.

:. Hugh Jackman se stal tváří nejnovějšího čísla magazínu Peoplefoto: Profimedia

Na otázku, co se na něm lidem líbí nejvíce, odpověděl: „Můj úsměv. A teď i moje břicho.“ Herec ještě v rozhovoru pro People vyzradil, že nejraději spí zcela nahý, ale co mají dceru Avu, raději si na noc do postele bere boxerky.

Na dalších pozicích se zřejmě umístí typičtí hollywoodští krasavci jako Brad Pitt, Zac Efron, Matt Damon a další. Jasno bude teprve až se prosincové číslo dostane do oběhu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám