Hlavní obsah

Zuzana Jandová na Miss World: všechny holky jsou tu až moc hezké

Novinky, jky
JOHANNESBURG

Konkurence na světové soutěži krásy Miss World je obrovská. Stačila se o tom přesvědčit už i Miss ČR 2008 Zuzana Jandová, která v sobotu odletěla do Jihoafrické republiky reprezentovat Českou republiku. Na jižním hrotu Afriky si Zuzana pobude ještě téměř tři týdny, finále se koná v Johannesburgu až 13. prosince.

Článek

Když odlétala Zuzana Jandová na prestižní mezinárodní soutěž Miss World do Jihoafrické republiky, bylo ruzyňské letiště v Praze plné slziček. Na letiště přišel vyprovodit Zuzanu její přítel Tomáš a také nový ředitel soutěže Miss České republiky Jiří Adamec.

Zejména odloučení s přítelem se Zuzana velmi bojí, jelikož už si na jeho přítomnost během vztahu prý zvykla. Ve čtyřech kufrech si vezla mimo jiné i elegantní róby od oděvního návrháře Josefa Klíra, ve kterých se bude snažit oslnit při finále této soutěže.

A jaké jsou první dojmy z Jihoafrické republiky? "Bude to tu hodně zajímavé, všechny holky jsou tu překrásné a každá úplně jiná. Je to šílené a moc hezké zároveň. Naděje si nedělám, ale při zahajovací večeři mě potěšilo několik velmi krásných komplimentů a to dodá člověku sílu bojovat," sdělila exkluzivně Novinkám Zuzana Jandová z JAR.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám