Hlavní obsah

Auto trefilo psa v rychlosti 110 km/h, přežil a ještě se projel v nárazníku

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍM

Štěně zázraků, jinak ani nejde nazývat zřejmě ani ne ročního psa, který přežil střet s autem, které jelo rychlostí zhruba 110km/h. Náraz ho doslova vmáčknul do předku auta, ve kterém se vezl ještě více než 20 kilometrů. Řidič se přiznal, že o nárazu dobře věděl, ale ani nezastavil, aby se přesvědčil, co se přesně stalo. Vše se odehrálo na jihu Itálie u městečka Cozze.

Článek

Řidič Marco Menozzi doslova sestřelil svým Peugeotem 207 zatoulaného psa. Díky tomu, že ovšem psa srazil v opravdu vysoké rychlosti, tak náraz psa neodmrštil, ale vmáčknul do mřížky nad nárazníkem. Pes byl v autě doslova uvězněný a nedobrovolně pokračoval v cestě.

Řidič zastavil až po více než dvaceti kilometrech a šel obhlídnout škodu. Byl doslova v šoku, když v předku svého automobilu spatřil psa, který byl naživu a vnímal okolí. Jako zázrakem pes skončil jen s jednou zlomenou nohou a pohmožděninami. Po ošetření u veterináře skončil v útulku a čeká na nového páníčka.

"Je to opravdu šťastlivec. Paradoxně ho zachránilo to, že byl náraz tak prudký. Být jen o něco pomalejší, tak by to ho odmrštilo a skončil by pravděpodobně pod koly," uvedl k případu tamější policejní mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám