Hlavní obsah

Moderátor Leoš Mareš bude podruhé otcem

PRAHA

Populární moderátor Leoš Mareš se stane podruhé otcem. Dítě čeká se svou manželkou Monikou, s níž má už tříletého syna Jakuba. Píše o tom sobotní Blesk, kterému Mareš těhotenství své ženy potvrdil.

Foto: Stanislav Peška, ČTK

Leoš Mareš v doprovodu manželky Moniky

Článek

"Ano, čekáme miminko," řekl deníku moderátor, ale odmítl prozradit, kdy by mělo dítě přijít na svět. Monika, za svobodna Poslušná, se stala jeho manželkou letos v červenci, kdy si po dlouholetém vztahu řekli "ano" na zámku Jemniště.

Dvaatřicetiletý Mareš patří k nejpopulárnějším a nejlépe placeným českým moderátorům. Do povědomí veřejnosti se zapsal moderováním vyhlášení Českého slavíka či televizních soutěží X Factor a třetí řady Česko hledá SuperStar. Moderuje také v rádiu Evropa 2 a v televizi Nova hitparádu Eso.

Letos na jaře Blesk otiskl fotky, na nichž byl opilý moderátor zachycen nahý s neznámou blondýnou. Mareš tvrdil, že si z noci nic nepamatuje. Prý mu zřejmě někdo dal něco do pití a pak jej nafotil v choulostivých pozicích, aby jej mohl vydírat. Jeho tehdy nastávající manželka Monika se za Mareše postavila. Moderátor kvůli aféře vypovídal na policii, sám však trestní oznámení nepodal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám