Hlavní obsah

Paris Hiltonová získala dalšího psa, má jich už na tři desítky

SOUL

Hotelová dědička Paris Hiltonová (27) dostala během své nedávné soukromé návštěvy Jižní Koreje vskutku netradiční dárek. Neznámý ctitel jí totiž přímo na ulici daroval maličké roztomilé štěňátko trpasličího špice s tím, že pro něj bude velká čest, pokud si ho Paris ponechá.

Foto: Profimedia.cz

Hiltonová je miniaturními psíky doslova posedlá. Na fotografii je s jedním z desítek svých psů.

Článek

Paris, která je velkou milovnicí miniaturních psíčků, kterých vlastní na tři desítky, nemohla rozkošnému chlupatému klubíčku odolat a okamžitě se ho rozhodla adoptovat. 

Zdroj blízký dědičce hotelového impéria prozradil tisku, že pejska během návštěvy v hlavním městě Soulu nedala z ruky a odvezla si ho domů do Spojených států.

"Paris byla ze štěňátka nadšená. Je to holčička. Paris ji pojmenovala Marilyn Monroe," uvedl zdroj s tím, že dárek to byl vskutku nečekaný.

"Paris se procházela po Soulu, když tu vyběhl z obchodu se zvířaty neznámý muž. Podal jí psíka s tím, že je to dárek pro ni, a že pro něj bude velkou ctí, když si ho ponechá," dodal zdroj, který je přesvědčen, že jakmile fenečka vyroste, Paris ji věnuje někomu ze svých známých. Hiltonovou totiž zajímají výhradně štěňata.

Reklama

Související články

Paris Hiltonová přespala v hodinovém hotelu

Rodina Hiltonů sice dodržuje jakési nepsané pravidlo, že při cestách po světě nikdy nespí ve vlastních hotelích, přesto se její členové ubytovávají většinou...

Cristiano Ronaldo pohrdl Paris Hiltonovou

Fotbalová hvězda Cristiano Ronaldo se prý rozhodl neopětovat láskyplné cukrbliky Paris Hiltonové a na nedávném večírku v Hollywoodu ji totálně ignoroval....

Výběr článků

Načítám