Hlavní obsah

Zahradník ze Zoufalých manželek se málem zabil při pádu z balkónu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Jako zahradník v seriálu Zoufalé manželky musel Jesse Metcalfe přežít řadu facek a pádů. V Monaku ale málem nepřežil udělování Světových hudebních cen. Spadl totiž z balkonu posazeném ve výšce dvanácti metrů. Nehodu přežil a zotavuje se v nemocnici na severu Londýna.

Foto: Profimedia.cz

Jesse Metcalfe uváděl v Monaku předávání World Music Awards.

Článek

„Jesse měl velmi ošklivou nehodu v Monaku, kde v neděli večer uváděl Světové hudební ceny. Na after party spadl z balkonu. Spadl asi z dvanácti metrů, z výšky dvou podlaží. V bezvědomí byl převezen do monacké nemocnice. Ale teď už je zpět v Londýně," uvedl Metcalfův mluvčí.

"Jesse Metcalfe byl přijat do nemocnice a zůstal tam přes noc. Dělali mu magnetickou rezonanci dnes odpoledne a doufáme, že dostane zelenou k odchodu domů,“ uvedl včera Metcalfův mluvčí.

Devětadvacetiletý herec se prý na udělování cen v Monaku také pěkně naštval na režii, která ho poslala na jeviště a nechala ho tam pak stát, aniž měla připraven videoklip, který uvedl. V trpném tichu tam pak herec musel čekat a zírat na hosty.

Reklama

Výběr článků

Načítám